вторник, 24 апреля 2012 г.

ENGLISH SUMMER CAMP


ШАНОВНІ БАТЬКИ!
З 28 травня до 08 червня 2012 року в Запорізькій гімназії № 31 на виконання діючих програм «Обдарованість», «Здоров’я», на запит батьків учнів Запорізької гімназії № 31 та з метою підвищення мотивації до вивчення іноземних мов та корекції знань учнів 1-5 класів планується організація майданчика денного перебування дітей (надалі “English Summer Camp” – «Літній англомовний табір»).
До Вашої уваги ми пропонуємо Вам переглянути потрібну інформацію (посилання допоможуть Вам більш детальніше ознайомитись з роботою майданчика):
  •  Режим роботи: майданчик працюватиме у будні дні (субота, неділя – вихідні) з 08.30 до 17.00. Кількість дітей у групах становить від 10 до 12 учнів.
  •  3-разове харчування забезпечить Вашу дитину енергією для розваг та навчання (Ви зможете переглянути меню у наступному повідомленні). 
  •  Під час роботи табору у разі необхідності шкільна медсестра надасть потрібну допомогу Вашій дитині.
  • Більшу частину дня Ваша дитина буде перебувати у дивовижному світі англійської мови. Для учнів 4-х класів передбачається знайомство з французькою та німецькою мовами. Учні 5-х класів мають можливість покращити свої знання та поринути ще глибше у світ французької та німецької мови.
  •  А це ми у минулому році!
Важливо! Нажаль, ми ще не маємо можливості надати Вам чітку інформацію про сплату за перебування Вашої дитини у “English Summer Camp”, бо це залежить від кількості дітей, що відвідуватимуть наш майданчик (для порівняння: минулого року оплата становила 580 грн. з харчуванням). Будь ласка, до 4 травня відзначте у щоденниках Ваших дітей відповідь на наше запрошення! Якщо виникають питання, побажання або пропозиції залиште коментар до цього повідомлення! У ІІ половині травня відбудуться батьківські збори, де Ви зможете отримати повну інформацію про наш табір.
Наш англомовний табір ще доволі молодий, але ми ПЕРШІ у Запоріжжі, ми креативні і готові до співпраці з Вами!

4 комментария:

  1. Хотелось бы больше информации: распорядок дня, какие занятия, экскурсии, развлекательные игры, питание, как будут формироваться классы( по возрасту, или по классам, возраст у всех разный). Какие учителя будут вести какие классы.Сумма то не маленькая за 10 дней!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лагерь работает с 8.30 до 18.00. До 14.00 с детьми работают учителя английского языка. По просьбе родителей мы организовали продленку.Питание 3-х разовое (с меню Вы можете ознакомиться на собрании). Отряды формируются по возрасту (по возможности кураторами назначаются те учителя, которые вели предмет). Более подробную информацию Вы сможете узнать на собрании, которое состоится 21 мая в 17.00.

      Удалить
  2. Инга Викторовна, как только появится более подробная информация прошу опубликовать. И еще немного не пог теме. Когда будет решаться вопрос о включении учеников в группы изучения немецкого и французского языка? Хотелось бы попасть именно в немецкю группу как и было записано ранее.

    С уважением,

    Андрей Шиловский

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. К сожалению, по поводу групп 2-го языка я не могу дать четкой информации. Обычно распределение идет согласно Вашим заявлениям, но если в какой-либо группе перебор, если не ошибаюсь, этот вопрос решает Ваш классный руководитель.

      Удалить